WEBDEVELOPMENT & DESIGN

 • WEB

  Websites & Design

  Door mijn reeds (juli 2013) afgeronde studie ICT & Media Design, heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van websites en design. De websites voor van de Loo Asperges en Route 67 zijn hier voorbeelden van. Tijdens mijn afstudeerstage bij Fruitcake Studio heb ik me veelal bezig gehouden met Responsive Webdesign.

 • PRINT

  Huisstijl & Print

  Zowel binnen als buiten mijn studie heb ik ervaring opgedaan op het gebied van huisstijl ontwikkeling. Het logo voor Vigor Fysiotherapie, het logo voor Vers uit..., het logo & visitekaartje voor Cherry Cupcakes en het logo, visitekaartje & stickers voor van de Loo Asperges zijn hier voorbeelden van.

 • USER

  Usability, UI & UX

  Tijdens mijn afstudeerstage bij Fruitcake Studio heb ik onderzoek gedaan naar wat voor hen de optimale ontwerpkeuzes zijn wat usability & user experience betreft, bij de productie van de user interface van web producten voor zowel desktop as mobiele apparaten. Het project wat hieruit voort is gekomen is Route 67.

 • PHOTO

  Fotografie

  Tijdens mijn studie heb ik een klein beetje mogen spieken in de wereld van fotografie. Zo heb ik twee verschillende fotoreportages gemaakt. Deze kunt u vinden bij mijn 'Werk' onder 'Fotografie'