LIZAN VAN DEN AKER

Wie & Wat?

Hoi hoi! Mijn naam is Lizan van den Aker, ik ben 21 jaar oud en woon in het heerlijk knusse Liempde. Ik ben zojuist (1 juli 2013) afgestudeerd als ICT & Media Designer op Fontys Hogenscholen te Eindhoven. Als innovatiegebied tijdens mijn studie heb ik Game Design & Technology gevolgd, daarna heb ik stage gelopen bij BrainAds te Amsterdam, en daarna heb ik een klein half jaar gewerkt bij (factor tachtig) te Liempde. Vanaf september 2012 tot en met januari 2013 heb ik de minor Ondernemerschap gedaan met de Fun Cover als resultaat. En vanaf februari 2013 tot en met juli 2013 heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij Fruitcake Studio te Sint-Oedenrode. Hieronder volgt een kleine uitleg over de drie bedrijven waar ik heb stage gelopen of gewerkt, en de werkzaamheden die ik daar heb uitgevoerd:

"Fruitcake Studio Het verrassen van onze klanten en het zoeken naar maatwerk oplossingen zijn binnen ons bedrijf de drijfveer om binnen projecten keer op keer te zoeken naar de ultieme oplossing voor de ontstane vraagstukken."
Ik heb mijn afstudeerstage bij Fruitcake Studio gedaan, waar ik onderzoek deed naar wat de optimale ontwerpkeuzes zijn wat usability & user experience betreft voor de user interface van verschillende devices. Op basis van de resultaten van dit onderzoek is het project Route67 tot stand gekomen waarbij ik een mobiele applicatie heb ontworpen, en een hierbij passende responsive website heb ontwikkelt & ontworpen.

"BrainAds full service online reclame bureau is een jong en ambitieus bedrijf dat zich volledig richt op alle facetten van online reclame."
Tijdens mijn stage van een half jaar bij BrainAds, heb ik me bezig gehouden met SEO (Search Engine Optimization) & SEA (Search Engine Advertising), en heb ik een adviesrapportgeschreven over het opzetten van een online verhuurshop, en deze ook uitgewerkt.

"(factor tachtig) Eigenlijk kun je het nauwelijks werken noemen. (factor tachtig) is meer een uit de hand gelopen passie. Creatie zit in ons bloed."
Na mijn stage bij BrainAds heb ik een klein half jaartje bij (factor tachtig) mogen werken. Hier heb ik mee mogen denken over concepten, campagnes en huisstijlen. Zo heb ik bijvoorbeeld in naam van (factor tachtig) het logo voor Fysiotherapie Vigor ontworpen, en het allereerste e-book van (factor tachtig) gerealiseerd.

Download mijn CV voor meer informatie over mij en mijn werkervaring.